Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

SzentEndrei Szalon - regisztráció


Szentendrei Teátrum

2022. január 23. 17:00

A januári SzentEndrei Szalon vendége két igazán színes egyéniség lesz: Győry Eszter festőművész – a Vén Kecske Art Galéria tulajdonosa –, és Falusi Mariann énekesnő, színész. A harmadik beszélgetőtárs, a házigazda, természetesen ismét a szintén sokoldalú Endrei Judit lesz. Békebeli diskurzus, zene, remek hangulat várható!

A SzentEndrei Szalon egy polgári-művészeti-beszélgetős délután, mely során Endrei Judit közönség előtt lát vendégül egy-egy szentendrei alkotóművészt (képzőművészt/szobrászt/iparművészt/ötvösművészt), akihez mindig meghívunk egy helyi, vagy dunakanyarbeli előadóművészt is. Fő célunk a közösségépítés és a lokálpatriotizmus, mert tudjuk, hogy Szentendre – és a térség – lakói valóban kíváncsiak kedvelt művészeikre.

A SzentEndrei Szalon egy-egy alkalommal kb. 70 - 90 perc időtartamú, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Felhívjuk figyelmüket, hogy jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, valamint a beszélgetést rögzíti a TV Szentendre, így a felvétel látható lesz a TV Szentendre műsorában, majd Endrei Judit Youtube csatornáján és a Szentendrei Teátrum online felületein is. A résztvevők megjelenésükkel hozzájárulnak hang és filmfelvétel készítéséhez.